Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gimcana familiar culinària per celebrar el Carnaval al Centre Vilarnau de Sant Sadurní

El carnaval arribarà al Centre Vilarnau el divendres 17 de febrer amb una gimcana familiar culinària, que té com a centre d’interès la cuina i el món gastronòmic.

Així, les famílies podran participar en un joc de pistes a la recerca d’ingredients per preparar un plat original i exquisit.<br />La gimcana està pensada per infants de quatre a onze anys i les seves famílies i es farà a partir de les sis de la tarda. L’únic requisit és acostar-se al Centre Vilarnau disfressats de cuiners i cuineres. Les places són limitades.<br />Les inscripcions es poden fer de l’1 al 5 de febrer al Centre Vilarnau, Plaça Germans Segura Viudas s/n, trucant al 93 891 43 09 o per correu al .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: