Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EnoturismePENEDÈS es promociona a Fitur

El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès fa promoció de la marca enoturismePENEDÈS durant tota aquesta setmana a la 32a edició de la Fira Internacional de Turisme Fitur, que se celebra a Madrid fins diumenge. <br />

EnoturismePENEDÈS serà present en dos espais diferenciats: a l’espai de Turisme de Catalunya i paral·lelament, a l’estand del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient a través de Rutas del Vino de España.

El Consorci de Promoció Turística basa la seva campanya de promoció a Fitur en la difusió del Penedès com a destinació enoturística, en les darreres novetats de l’aplicació per a mòbils SYNCTUR i en les entrevistes amb agències de viatges especialitzades.

Fitur va rebre l’any passat més de 10.000 empreses de 166 països i va registrar més de 209.000 visitants, entre professionals i públic.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: