Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els taxis de Vilafranca es modernitzen per donar millor servei als clients

<div />Un 70% dels taxis de Vilafranca han adoptat aquest nou sistema de trucades que permetrà actuar amb més rapidesa i disposar de servei les 24h del dia, tots els dies de l’any.

</div>
<div>Fins ara quan algú volia demanar un taxi, les trucades només es podien atendre des del telèfon ubicat a l’estació de la RENFE de Vilafranca. Amb aquest nou sistema, totes les demandes es centralitzen des de Barcelona de manera que el servei estarà disponible les 24hores del dia, tots els dies de l’any.</div>
<div></div>
<div>Aquest servei ha estat en proves des del 2008, i ara s’implantarà definitivament. La nova pantalla, a banda del taxímetre, també incorpora telèfon, impressora, el pagament amb targeta i un GPS. L’objectiu principal és millorar l’atenció als clients ja que automàticament, el sistema envia el taxi ubicat més proper al lloc de recollida. Una altra de les millores és que quan el taxista reculli al client, el GPS que incorpora ja indicarà el destí que ha demanat en el moment de la trucada. Poblacions com Girona, Blanes, Sitges o Sant Pere de Ribes ja disposen d’aquest servei.</div>
<div></div>
<div>La presentació s’ha fet a la plaça de Vila i ha comptat amb la presència d’alguns membres de la junta de l’Associació de Taxistes de Vilafranca, amb el seu president Simón Díaz, així com l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i el regidor de Governació, Aureli Ruiz.</div>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: