Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els igualadins Farrés Brothers presenten Equilibristes aquest cap de setmana al Teatre Cal Bolet

Aquest cap de setmana el Teatre Municipal Cal Bolet continua amb la seva programació d’espectacles professionals i presenta "Equilibristes", un espectacle curiós i intimista dels igualadins Farrés Brothers.

Les funcions seran divendres 3 i dissabte 4 de febrer a les 9 de la nit i les entrades, al preu de 10 euros, es poden adquirir pels mitjans habituals. Farrés Brothers feia temps que tenien ganes de fer un espectacle per a adults. Després de nou anys i cinc espectacles per a públic familiar, han aconseguit tirar endavant aquest projecte amb l’acompanyament dels Amants de Lulú, una formació musical especialitzada en músiques tradicionals d’arreu del món amb uns arranjaments molt elaborats i personals. <br />Un petit accident lleu i fortuït, com és relliscar en un pas de vianants mullat de pluja, provoca un gir en la vida d’un home gris. Ens ho explica de viva veu, acompanyat d’una amics músics que no han sabut dir-li que no a la seva dèria. Contemplarem el petit món que ell s’ha creat per tal de no caure de nou dins el pou on va viure tant de temps. Mica en mica, ens mostrarà el seu passat… i com encara el futur. Futur, aquesta paraula tan inexistent. Veurem, al capdavall, que tot el que ens envolta penja d’un fil. Observeu la fina línia que tenim sota els peus: és un fil que ens sustenta, que ens separa del món i alhora ens hi uneix, tornant-nos equilibristes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: