Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els barbuts del Penedès tenen una cita aquest dissabte amb el tradicional sopar

L’Associació de Barbuts del Penedès, la Paba, organitza per divuitè any el sopar dels barbuts. Tindrà lloc aquest dissabte i esperen la participació d’una cinquantena de persones.

El sopar es farà la Casa del Conill de Sant Miquel d’Olèrdola però, abans, els barbuts es reuniran a Vilafranca. En primer lloc, cap a les vuit del vespre, es trobaran a l’Escorxador i allà el propietari de la Casa del Conill Lluís Carrasco pronunciarà el pregó. Després faran una ruta de bars i un autocar els portarà cap a Sant Miquel. Durant el sopar hi haurà regals i una panera que serà un sopar per a dues persones al mateix restaurant. A més, els barbuts que participin al sopar podran degustar una botifarrada gratis en una nova trobada. Des de l’Associació han volgut farcir la vetllada amb actes i premis tot i mantenir el preu de les darreres edicions, 35 euros, per així animar la gent, ja que cada cop hi ha menys assistència al sopar. L’Esteve Anguil és el president de l’Associació però, per motius, professionals no pot dur barba, de manera que ha optat per una de postissa quan ha estat entrevistat per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca. Ell ens comenta que això de les barbes és tota una filosofia, especialment per als més veterans.
 

Anguil té previst acomiadar-se de la presidència aquest any, després d’estar quatre anys al capdavant de l’Associació. Els Barbuts també solen organitzar la sardinada final del Carnestoltes i una botifarrada popular que aquest any canviarà de dates. Properament s’anunciarà la data definitiva.

Podeu trobar més informació a <a href="http://www.facebook.com/group.php?gid=49054388167">http://www.facebook.com/group.php?gid=49054388167</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: