Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Síndic de Greuges a Sant Sadurní el 16 de febrer

L’equip del Síndic de Greuges serà a Sant Sadurní per atendre totes aquelles persones que vulguin fer-los consultes o exposar-los les seves queixes contra les administracions públiques o contra empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua o gas. <br />

L’equip del Síndic atendrà la ciutadania de deu del matí a dues del migdia al Casal d’Entitats. Prèviament cal concertar una entrevista trucant al 900 124 124 o enviant un correu electrònic a . De tota manera, l’equip de síndic també atendrà les persones que s’hi adrecin sense cita prèvia.

Per agilitar i facilitar la consulta, s’aconsella que es porti la queixa o suggerència per escrit i acompanyada per tota la documentació que es consideri necessària per tal de poder gestionar-la millor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: