Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen els ocupants d’un vehicle que es van donar a la fuga

La celebració de la Nit de Cap d’Any s’ha saldat a Vilafranca sense incidents remarcables, tret de la detenció d’un conductor que es va donar a la fuga en un control.

En general es pot dir que el traspàs d’any s’ha celebrat a Vilafranca amb la normalitat habitual d’una nit com aquesta en la que hi ha moltes ganes de fer festa i molt moviment de gent pels carrers de la vila durant tota la nit i matinada. Segons fonts de la policia local de Vilafranca la nit del 31 va ser força tranquil·la. Malgrat tot es va produir un accident a la zona del barri del Molí d’en Rovira. <br />Segons fonts dels Mossos d’Esquadra la nit de Cap d’Any dues persones es van donar a la fugida en un control de Trànsit d’alcoholèmia i drogues a la carretera C-15 a Vilafranca.<br />El fets van passar al voltant de tres quarts de quatre de la matinada, quan es va acostar un Opel Astra amb dos ocupants, es va aturar pocs metres abans del control i, de cop, es va donar a la fugida.<br />Els agents van iniciar una persecució pels carrers de Vilafranca i van acabar detenint els ocupants del vehicle fugit minuts més tard, al carrer Mare Ràfols, 5. Durant la fugida, l’Opel Astra va circular incomplint les normes de circulació, en sentit contrari al permès i a gran velocitat, i fins i tot va causar danys al vehicle policial i a altres cotxes que es trobaven correctament estacionats al carrer. Finalment,  el vehicle fugit va perdre el control i va xocar, quedant aturat, moment en què els agents van detenir els seus dos ocupants. Els detinguts són Benaissa E., de 26 anys, nacionalitat marroquina i veí de Vilafranca, que conduïa sense carnet, i Younes S., de 31 anys, nacionalitat marroquina i veí dels Monjos.<br />2012-0

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: