Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ricard Banquells ha estat designat nou Director General de Caixa Penedès

A final de mes es convocarà una assemblea general per modificar els estatuts de l’entitat.

El Consell d’Administració de Caixa Penedès reunit aquest dijous ha acordat per majoria que Banquells exerceixi de Director General, alhora que s’ha decidit convocar una assemblea amb caràcter extraordinari el dia 29 de desembre per sotmetre a aprovació la modificació dels seus estatuts així com la ratificació del director general. En un comunicat adreçat a la nostra redacció Caixa Penedès també explica que el consell d’administració manifesta el màxim suport i confiança en els professionals que estan tan a Caixa Penedès com al Banc Mare Nostrum. D’altra banda amb motiu de l’obertura de diligències per part de la Fiscalia Superior de Catalunya sobre l’actitud i comportament de diversos directius de Caixa Penedès, el consell manifesta la voluntat de col.laboració a fi d’aclarir el mètode dels paquets remuneratoris i de previsió social dels directius implicat, en defensa dels interessos de l’Entita i dels seus clients i empleats. En aquest sentit el mateix consell ha decidit recollir tota la informació relacionada amb el cas i estudiar les accions legals que fossin precises. D’altra banda, encara parlant d’aquesta qüestió, hem de destacar avui el contingut d’un article d’opinió que publica el setmanari El 3 de Vuit, signat pel notari César Martín i titulat  "Pagès i Troyano: la fi de la por". En aquest article l’autor explica perquè va haver de deixar d’exercir de notari a Vilafranca l’any 2003, després de 14 anys de treball a la vila. Martín diu que no ho havia explicat fins ara per culpa de la por que li inspiraven  Ricard Pagès i Manuel Troyano. El notari explica com l’any 2002 el sotsdirector general Manuel Troyano, i el cap de zona, Albert Olivella, li van plantejar un "negoci sucós" oferint-li el monopoli de les escriptures de cancel·lació d’hipoteca de tres o quatre comarques de Catalunya a canvi del pagament d’una quantitat per cada document. La seva negativa d’acceptar la proposta li va comportar, segons Martín, una campanya de desprestigi promoguda per Troyano i Pagès, que el va portar a prendre la decisió de deixar de treballar a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: