Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 300 persones gaudeixen amb els boleros de Moncho

El rei del bolero va oferir un concert a la carta, divendres passat al Casal, on el protagonisme va ser per al públic que podia demanar el bolero de la seva vida.  <br />

Moncho actuava a Vilafranca per segona vegada a la seva llarga carrera satisfet perquè segons ens deia "si repeteixes és perquè has deixat bon sabor de boca".

Ramon Calabuch, conegut artísticament com a Moncho, porta 51 anys en el món de la música i experimentant la fusió entre la rumba i el bolero va acabar trobant el seu camí.<br />Dels boleros diu que expliquen històries de sentiments i emocions, que és el que a la gent li agrada sentir.

Trenta-sis discos i més de tres-centes cançons enregistrades avalen la seva trajectòria, que en els darrers anys travessa una etapa internacional en la que queda palesa la seva indiscutible maduresa i solidesa artística.

Moncho s’ha definit sempre com un "treballador de la cançó". 51 anys després de pujar dalt d’un escenari per primera vegada és molt estimat per la professió i té un públic fidel de diverses generacions. Per això, amb 71 anys complerts, no pensa encara en la jubilació.

Tot i l’assistència de prop de 300 persones, el rei del bolero va oferir al Casal un concert intimista centrat en la seva inconfusible veu i el piano. <br />
 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: