Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paton Soler celebra 35 anys de cantautor

El cantautor penedesenc Paton Soler ha celebrat els 35 anys de la seva primera actuació damunt d’un escenari.

De fet la celebració ha estat una sorpresa. La Carla Sanmartín el va convidar al seu magazine de Ràdio Vilafranca per parlar de la seva trajectòria musical, i ho va fer aquest dijous, just el dia que s’esqueia el 35è aniversari de la primera vegada que va cantar en públic. Com va explicar en l’entrevista el Paton Soler, aleshores tenia 16 anys i va cantar en el marc de les activitats culturals de l’institut Eugeni d’Ors. El professor Fontxo Blanc el va convèncer perquè s’hi dediqués i a partir d’aquell moment s’hi va posar. Paton Soler comentava diverses vivències musicals de tots aquests anys. En recorda una molt especial, quan a Manresa un col.lectiu de mares van gravar un cassette cantant cançons de bressol als seus nadons. En el transcurs de l’entrevista a Ràdio Vilafranca Paton Soler ha avançat que està preparant un nou disc que espera treure pel proper Sant Jordi. A més serà el seu primer disc sencer amb música i lletres pròpies. I és que el Paton té una àmplia discografia però sovint amb versions de clàssics del món de la cançó o amb poemes d’autors consagrats que ell ha musicat. La celebració dels 35 anys als esceneris va acabar amb la sorpresa de veure com des de Ràdio Vilafranca se l’obsequiava amb un pastís commemoratiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: