Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium repassa els seus 50 anys d’història

Òmnium Cultural Alt Penedès ha preestrenat el documental sobre l’entitat produït pel programa Sense ficció de Televisió de Catalunya.

<br />
L’acte es feia divendres al vespre a la sala 2 del Casal i Vilafranca era una de les 25 ciutats catalanes on es presentava el documental de forma gairebé simultània. El documental, titulat ‘#Òmnium50A’, repassa els 50 anys de l’entitat, destaca alguns dels episodis més importants de la seva història i apunta els debats més profunds que Òmnium i el catalanisme afronten actualment. <br />També es va presentar el llibre "Òmnium Cultural. Mig segle fent país" que l’entitat ha editat per commemorar els 50 anys de la seva fundació i en el qual 84 personalitats d’arreu del país han ofert un regal a l’entitat per la seva llarga trajectòria; entre aquestes hi ha el vilafranquí David Miret, fins ara cap de colla dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: