Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marçal Sintes dirigirà el CCCB

El vilafranquí,Marçal Sintes serà el nou director general del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona en substitució de Josep Ramoneda.

Sintes ha acceptat l’oferta de dirigir aquest consorci cultural que li ha proposat el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve. Sintes, nascut a Vilafranca el 1967, és doctor en periodisme i actualment dirigeix el Departament de Periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna , a la Universitat Ramon Llull, on és també professor. També és màster en direcció d’empreses per ESADE. Columnista habitual del Periódico de Catalunya, també col·labora regularment amb Catalunya Ràdio, COM Ràdio, Els Matins de TV3 i elsingulardigital.cat.<br />Enguany ha publicat ‘Periodistes contra polítics’ editat per Columna, on analitza les relacions entre política i mitjans de comunicació. També és autor del llibre-entrevista ‘Què pensa Ernest Lluch’.<br />El 2010 va guanyar el premi Trias Fargas d’assaig polític i, abans, el 1995, el Premi Recull en l’apartat de retrat biogràfic mercès a un treball sobre el periodista Josep Manyé.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: