Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP votarà en contra dels pressupostos

Una assemblea oberta de la Candidatura d’Unitat Popular ha decidit per unanimitat votar en contra dels pressupostos municipals per al 2012 que l’equip de govern vilafranquí presentarà dimarts vinent al ple. <br />

A l’assemblea, celebrada ahir al vespre, hi van assistir una cinquantena de persones a les quals se’ls va exposar en què consisteixen els pressupostos, explicant els diferents capítols i partides, així com la difícil situació de tresoreria de les arques municipals a causa dels impagaments d’altres administracions. La CUP també va presentar les seves propostes per l’any vinent.

Al final de l’assemblea quedaven menys assistents perquè ja era tard però el no als pressupostos va ser unànime.

Aquest matí, a la tertúlia política de Ràdio Vilafranca, el regidor Xavi Navarro ha explicat el vot de l’assemblea i ha qüestionat les negociacions entre el PSC i CIU que han dut els socialistes a anunciar que s’abstindran.

L’objectiu de l’assemblea de la CUP passava per traslladar el debat polític dels pressupostos, aspecte clau que determina la gestió municipal de tot l’any, als vilafranquins.  La CUP també critica la supressió de l’experiència dels pressupostos participatius realitzada en els darrers dos anys i la qualifiquen de "retallada democràtica".

Un altre dels acords assolits en l’assemblea ha estat la creació d’un grup de treball per debatre i consensuar una proposta de pressupostos per al 2013.

Els pressupostos de l’ajuntament de Vilafranca per al 2012 es porten a aprovació en el ple de dimarts i de moment només el PSC i la CUP han fet públic el seu posicionament. Tot i els dos vots en contra de la CUP, l’abstenció dels socialistes ja en facilita la seva aprovació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: