Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Campanya de l’Ampolla construirà cisternes d’aigua a Haití

Joves Cristians de Vilafranca ha fet públic el projecte que es beneficiarà de la propera edició de la Campanya de l’Ampolla. Dels 4 projectes presentats, han escollit el programa "Cisternes d’aigua per Haití" del Grup Tercer Món-Mans Unides de les parròquies de Vilafranca. <br />

El projecte vol construir 50 cisternes familiars a 8 localitats de l’oest d’Haití que van resultar greument afectades per el terratrèmol del 2010, com explica Joanjo González, responsable de Joves Cristians.

El projecte està avalat per Càritas Internacional i Mans Unides ja porta anys treballant a Haití. El cost total del projecte és de prop de 109.000 euros.

Amb la propera Campanya de l’Ampolla, Joves Cristians espera superar els 5.000 euros, una xifra que es manté estable des que pateixen la problemàtica de les etiquetes autoadhesives.

La Campanya de l’Ampolla tindrà lloc el dissabte 14 de gener per la tarda. Uns 200 voluntaris recorreran els carrers de Vilafranca recollint les ampolles buides de cava, casa per casa.

Més de 20 pobles de l’Arxiprestat com els Monjos, la Granada, Torrelles, Guardiola, Les Cabanyes o Pontons també se sumaran, un any més, a la Campanya de l’Ampolla amb dies de recollida i voluntaris propis.

Des de Joves Cristians demanen una furgoneta per ajudar en la recollida i als que tenen més de 200 ampolles que les portin directament a la FECA o avisin per recollir-les pel matí del dia 14.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: