Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Geronimo Stilton viatjarà a Vilafranca

Aquest proper dijous dia 15 de desembre el famós ratolí visitarà la vila per signar autògrafs a tots els seus lectors.

<br /> <br />A partir d’una iniciativa de la llibreria l’Odissea i amb la col·laboració de la galeria d’art Sicart i el centre d’expressió plàstica Zig-Zag en Geronimo Stilton farà un viatge a Vilafranca per conèixer els seus lectors penedesencs. L’intrèpid ratolí estarà el proper dia 15 de desembre a la galeria Sicart a partir de les sis de la tarda. Nascut a l’Illa dels Ratolins, Geronimo Stilton és el protagonista de la col·lecció de llibres infantils més popular actualment, que porta el seu nom. Dirigeix un diari, l’Eco del rosegador, però la seva autèntica passió és escriure històries i aventures. Amb els seus llibres podem riure moltíssim, disfrutar amb les seves aventures i descobrir els seus misteris. També podem sentir olors ben curioses, algunes de boníssimes i algunes altres que no ho son tant. Deprés de sis viatges al Regne de la Fantasia de de més de trenta petites històries, el ratolí periodista ha decidit acostar-se a conèixer els seus amics vilafranquins.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: