Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gats de Vilafranca es cuida d’un centenar de gats repartits en 12 colònies

Ara gràcies al Facebook s’estan donant a conèixer massivament, però l’ Associació Gats Vilafranca es va constituir fa dos anys. Darrera ja hi havia un treball de 10 anys cuidant-se de les colònies de gats vilafranquines. <br />

Actualment s’encarreguen de 12 colònies de gats repartides per tot Vilafranca amb un centenar d’animals en total. Hi ha colònies en polígons, al Centre o en parcs que tenen des de 3 gats, la més petita, a una quarantena, la més nombrosa

La tasca de l’Associació Gats Vilafranca, totalment altruista i desinteressada, se centra en el control de les colònies, contribuint a mantenir-les sanes, sense malalties i esterilitzades com explica la seva presidenta, la Maria Dolors Climent

Els voluntaris de l’Associació Gats Vilafranca alimenten els gats d’aquestes 12 colònies, els esterilitzen perquè no es reprodueixin, els fan les proves de SIDA i leucèmia i quan estan malalts els porten al veterinari.

De les 12 colònies que gestionen n’hi ha una d’especial, ubicada en uns terrenys boscosos cedits per l’ajuntament de Vilafranca, que consta d’uns 40 gats. És una colònia artificial creada perquè hi visquin els gats abandonats que recullen i que tenen en adopció. Tots els gats de les colònies estan identificats amb un xip.

Des de l’Associació Gats Vilafranca demanen que no es doni de menjar als gats de carrer i que abans, els avisin a ells per fer-se’n càrrec.

Per fer-los aportacions o per adoptar un gat podeu contactar-hi a través del seu Facebook, la pàgina web http://gatsdevilafranca.vilaentitats.cat o el correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: