Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC reclama informació sobre la pista de gel

ERC considera que Vilafranca no es pot permetre despeses com la pista de gel, que qualifica d’inútils.

El regidor republicà, Pep Quelart, acompanyat de membres del seu equip ha convocat als mitjans de comunicació davant mateix de la pista de gel per criticar que l’ajuntament doni suport a aquest equipament. Esquerra considera que es tracta d’una despesa inútil i massa elevada. Els republicans recriminen a CiU que els hagi amagat el cost real de la instal·lació de la pista de gel i la part que en paga l’Ajuntament. Els republicans han pogut consultar diferents empreses que asseguren que el cost estaria al voltant dels 90.000 euros, a més de 75 litres d’aigua per metre quadrat de pista i molta energia elèctrica per mantenir  el gel les 24 hores del dia. Pep Quelart considera que en moments de crisi com els actuals és una irresponsabilitat gastar diner públic en una iniciativa com aquesta. També recorden que la única xifra que s’ha donat a conèixer és la subvenció de la Generalitat, una aportació que consideren frívola si es té en compte que la Generalitat té un deute amb l’Ajuntament de Vilafranca per diferents conceptes, entre els quals hi ha serveis socials, que suma més de 7 milions d’euros. Els republicans continuen reclamant accions més concretes i de fons en l’anunciat pla d’excel·lència comercial, que ajudin tot l’any als comerciants de tota la vila. Quelart considera també que el govern de Convergència ha girat l’esquena als veïns del centre perquè l’associació es va pronunciar clarament contra la instal·lació de la pista de gel i va proposar alternatives com una pista sintètica. Per tot plegat els republicans consideren que CiU demostra desorientació i manca d’idees per potenciar el comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: