Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà a la tarda se celebra l’Assemblea General de Caixa Penedès que ha d’impulsar el procés de renovació dels òrgans de govern

Tal i com se li havia comunicat a l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, per part dels actuals directius, l’Assemblea s’ha convocat en el període més breu tècnicament possible i abans de finalitzar l’any 2011.

Un any que per Caixa Penedès quedarà marcat per sempre més amb una taca negra al seu historial, amb la descoberta de les escandaloses indemnitzacions a quatre exdirectius. El procés de renovació de l’entitat ha de seguir el seu camí i començarà demà amb dos punts a l’ordre del dia i sense possibilitat de fer precs ni preguntes, en tractar-se d’una assemblea extraordinària. El primer punt tracta del cessament formal d’un directiu que ja fa mesos va deixar l’entitat, Joan Caelles, i de la ratificació del nomenament del director general de la caixa, Ricard Banquells.<br />El segon punt, on hi pot haver major debat, és el de l’adaptació dels estatuts de l’entitat, que ha de reduir els òrgans de govern al màxim possible del que permeti la legislació vigent, donat el cas que després de la fusió amb el Banc Mare Nostrum l’entitat Caixa Penedès només disposa formalment de 10 treballadors. <br />L’Assemblea tindrà lloc demà a dos quarts de set de la tarda en primera convocatòria i se celebra a l’edifici dels Serveis Centrals de Caixa Penedès a Vilafranca.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: