Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Càritas Vilafranca ha celebrat el Nadal amb els usuaris dels seus serveis

Els homes que estan convivint aquests dies a l’alberg de Càritas, al costat del cementiri de Vilafranca, i els nens i nenes que participen durant el curs al reforç escolar que ofereix l’entitat han celebrat el Nadal amb els voluntaris i voluntàries.

<br />A l’alberg, una desena d’homes que ara mateix es troben sense llar, van treballar amb els voluntaris i els professionals per decorar l’espai i preparar un bon berenar que acabaria amb un sopar d’arròs a la cassola. Tot plegat per passar el Nadal amb una mica més d’alegria i, sobretot, ben acompanyats. Tant ells com els voluntaris van fer cagar el tió enmig d’un ambient agradable i festiu en què la música i les cançons van tenir un pes important.<br />El Francisco García té la seva residència a Sagunt, a València, i treballa als estius com a cambrer a la costa catalana. Però, per diverses circumstàncies, s’ha trobat al carrer i, a l’alberg, ha trobat una família.
 

Tant ell com els seus companys que estan vivint aquests dies a l’alberg van voler transmetre el seu agraïment als voluntaris i als professionals que treballen dia a dia pel seu benestar.<br />I els qui també van fer cagar el Tió durant aquestes festes van ser els nens i nenes que participen al reforç escolar de Càritas. Les voluntàries els van preparar un taller de fer torrons a la Sala Mossèn Vinyeta.

Els nens i nenes, molt il·lusionats, esperaven el moment culminant de la vetllada: l’hora de fer cagar el Tió.

Els infants fan classes després de l’horari escolar normal en què se’ls reforcen les matèries bàsiques com matemàtiques o llengua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: