Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres persones imputades per diversos robatoris a masies de l’Alt Penedès

El passat 10 d’octubre, els mossos de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilafranca va detenir Jamal M, nacionalitat marroquina, de 31 anys i veí de Vilafranca com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior d’una masia del municipi de Font-rubí.

Els fets es remunten a finals del mes d’agost i mitjans de setembre, quan es va detectar un augment de robatoris amb força en masies i cases de la comarca, concentrant-se aquests fets delictius, als voltants de la població de Vilafranca. Malgrat que la majoria dels robatoris es van produir quan els habitants dels domicilis afectats no es trobaven en els mateixos, sí que es van denunciar tres robatoris quan les víctimes eren a casa. <br />Com a resultat de totes les gestions policials practicades, en data 10 d’octubre es va detenir a una persona com a presumpte autor d’alguns dels robatoris comesos. Malgrat aquesta detenció , les investigacions i dispositius policials van continuar oberts. El resultat va ser dues imputacions més, a dues persones, de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors del robatoris violents que s’estaven investigant.<br />L’augment dels robatoris es van produir coincidint amb la finalització de la verema. El fet que el pagament pels serveis dels treballadors s’acostuma a realitzar en efectiu, comporta que en algunes de les masies assaltades, hi hagués una quantitat important de diners.<br />Els mossos també van comprovar, que coincidint amb els operatius policials desplegats i les detencions practicades, aquesta tipologia delictiva ja no es va tornar a produir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: