Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tercera edició de la Quinzena Solidària de Sant Sadurní

La la Quinzena ha començat aquest cap de setmana i pretén ajudar a sensibilitzar la població sobre els temes de cooperació i solidaritat amb altres països.

La Quinzena Solidària arriba a la tercera edició i es desenvoluparà enguany entre l’11 i el 30 de novembre. Organitzada per la Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament, amb la col·laboració del Consell Municipal de Cooperació i un bon nombre d’entitats de la vila, la Quinzena Solidària ofereix un bon nombre d’activitats adreçades a diferents públics i tindrà el seu punt culminant en la Festa de la Solidaritat, que tindrà lloc el 26 de novembre.  També s’ha programat un acte el dimecres 16 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal d’Entitats. Es tracta d’una taula rodona amb el títol "Per què hi ha una crisi humanitària als països de la banya d’Àfrica?".  Anirà a càrrec de Creu Roja i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, i té com objectiu entendre les claus que provoquen aquesta crisi. Sobre aquesta qüestió, el regidor de Cooperació, Jep Bargalló, va explicar que l’Ajuntament, a través del Consell Municipal de Cooperació, havia atorgat recentment un ajut humanitari de 9.000 €, i va afegir que considera molt important que es donin a conèixer les causes reals d’aquest conflicte. D’altra banda, el dijous 17 de novembre, també a 2/4 de 8 del vespre, al Casal d’Entitats es podrà veure la projecció del documental "Tibet, més de 50 anys de revolta permanent", a càrrec de Suport Tibet. Entre altres coses, el film presenta els estris típics del ritual tibetà.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: