Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles s’integrarà a l’Associació de Municipis per la Independència

Ja són dos els municipis de l’Alt Penedès que s’han sumat a l’Associació de Municipis per la Independència.

Després de Vilafranca ara s’hi afegeix Sant Pere de Riudebitlles. Aquest passat dilluns s’ha aprovat en ple una moció presentada conjuntament pel grup municipal d’ERC i de la CUP amb la qual s’acordà entrar a formar part d’aquesta nova entitat Segons la mateixa moció, l’objectiu d’aquesta associació és defensar l’assoliment d’un estat propi, els drets nacionals que corresponen a Catalunya i conscienciar a la ciutadania de la necessitat que Catalunya pugui exercir el seu dret a decidir. Des d’Esquerra s’apunta que es presentaran mocions a la majoria d’ajuntaments de tot l’àmbit del Penedès per fer visible que el procés cap a la independència és viable i que els ajuntaments també hi tenen un paper a desenvolupar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: