Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Periodistes belgues i dels Països Baixos han fet escala al Penedès

La visita ha servit per escriure sobre les noves tendències en turisme.

La setmana passada un grup de periodistes procedents de Bèlgica i dels Països Baixos, van fer una estada a Barcelona, així com a diverses poblacions de la província, per tal de conèixer algunes de les propostes més de moda i innovadores a nivell d’oferta turística. En la seva visita al Penedès, organitzada pel Consorci de promoció Turística de l’Alt Penedès, els periodistes, van tenir la possibilitat de descobrir i passejar pel territori i les vinyes, mitjançant el Segway, un innovador vehicle elèctric de 2 rodes, que des de ja fa temps es pot emprar per gaudir d’unes visites totalment diferents. Amb aquest peculiar vehicle, els periodistes van poder visitar una part de la finca de Jean Leon, així com el seu entorn, i ho van completar amb una visita i tast del vins del celler.<br />El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, té l’objectiu de donar a conèixer l’oferta enoturística del Penedès, en els principals mercats emissors. Aquest any la nostra zona ja ha rebut la visita de periodistes de diferents països com Rússia, Xina, Finlàndia, o Dinamarca, paral.lelament a la visita de periodistes especialitzats de tot l’estat, o de programes de televisió, com el que es podrà veure aquest dijous a TVE a "Un pais para comérselo", protagonitzat per Juan Echanove i Immanol Arias.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: