Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola rep el banderí de l’equip de futbol que el 1935 existia a Sant Miquel

Aquest diumenge al migdia, al saló de plens de l’Ajuntament d’Olèrdola, tenia lloc un acte senzill però carregat de simbolisme i de significat històric. Una família del municipi, els Rahuet Hernández, van donar a l’Ajuntament un banderí de l’equip de futbol que existia a Sant Miquel d’Olèrdola l’any 1935.

Es tracta d’un banderí del Club Deportiu Olèrdola, que es va lliurar a l’Ajuntament emmarcat i acompanyat d’un escrit amb la relació dels 21 joves del poble que van formar part de l’equip. Un text també assenyala que el record dels noms ha estat fruit de la memòria de l’únic jugador que encara és viu, en Ricard Font i Rovirosa de 95 anys.

Un dels espais on s’exposarà el banderí és el local Rossend Montané, al costat de l’emblema restaurat de la Coral, que és l’antecedent històric de l’actual Societat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: