Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla Jove Xiquets de Vilafranca valora en positiu la temporada castellera gràcies al suport social

Malgrat portar poc temps a les places, la colla Jove Xiquets de Vilafranca compta ja amb prop de dos-centes persones a les seves files.

Aquest suport social ha estat important perquè la colla hagi tirat endavant castellerament i vagi agafant embranzida per a properes temporades. La colla celebrava divendres la seva assemblea per a fer una valoració de l’any i posar sobre la taula projectes futurs.<br />El president de la colla Manel Trias resumia les bones sensacions que es respiren perquè s’ha assolit el principal objectiu, consolidar la clàssica de set, i també s’ha innovat, amb el set de sis amb agulles. Tot plegat gràcies a la gent que hi ha al darrere de la colla.
 

Ara, la colla es posa a treballar per anar creixent. I un dels punts principals és aconseguir tenir una seu pròpia. El local social està a dalt de tot de l’agenda d’aquests castellers.

L’assemblea també va servir per fer balanç econòmic i plantejar la postura de la colla davant de reptes importants per a ells com, per exemple, la seva participació a la festa major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: