Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es fan més visibles els equips de cardioprotecció a les instal.lacions esportives

El Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca ha volgut donar un pas més i ha optat per incrementar la visibilitat d’aquest aparells i equips, instal.lant-los en punts visibles dels equipaments esportius en capses amb alarma d’obertura. <br />

Recordem que a finals de l’anterior mandat es van instal·lar equips de cardioprotecció a les principals instal·lacions esportives municipals per a casos d’urgències sanitàries relacionades amb problemes cardiovasculars.

En total hi ha 6 instal.lacions amb aparells de cardioprotecció: el camp de futbol de la zona esportiva, el Complex Aquàtic, el pavelló d’hoquei, el pavelló de la Gamba, el camp de futbol de l’Espirall i el gimnàs municipal Mestre Recasens.

Els aparells s’han utilitzat en 3 ocasions i en dues d’elles han col·laborat en la supervivència de les persones afectades.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: