Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca tanquen la temporada carregant el 3 de 10 amb folre i manilles i la torre de 9 sense manilles en la diada de Tots Sants

Els Verds en una esplèndida diada de Tots Sants han rubricant tot tancant la temporada d’aquest 2011 el seu bon moment de forma. Acompanyats de tres colles més d’envergadura, Els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca van afrontar els seus darrers grans reptes de la temporada.

El primer gran objectiu de la jornada era el 3 de 10 amb folre i manilles, un castells que els Verds van poder carregar en el seu segon intent.
Satisfets d’aquesta fita, la colla vilafranquina decidia afrontar en segona ronda un altra castells de gamma extra com la torre de 9 sense manilles, que finalment i després de molt d’esforç es va poder carregar, moment en que la construcció va cedir.

En la tercera ronda els Castellers de Vilafranca van poder descarregar amb solvència el 5 de 9 amb folre, tancant d’aquesta manera les rondes de castells. Força cansats, en la tanda de pilar es va optar per el de 6, tot i que amb una alineació diferent a l’habitual. El pilar finalment també es va acabar trencant un cop carregat.

Era la cloenda a una molt bona diada, i a una temporada per emmarcar. La satisfacció era evident, tot just acabada la diada a la mateixa plaça en les paraules del cap de colla, David Miret, als micròfons de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

Com dèiem, en aquesta diada els Verds comptaven a plaça amb l’acompanyament de tres colles més, de primer nivell. Capgrossos de Mataró, Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants van oferir el millor a un públic que durant bona part de la llargíssima diada de Tots Sants va omplir la plaça de la vila.<br />Els mataronins van assolir dos castells de 9 folrats. El 4 de 9 per obrir, i el 3 de 9 amb folre en segona ronda i la torre de 8 amb folre per tancar la jornada. Bona actuació també dels capgrossos.<br />Els Xiquets de Tarragona estaven molt il·lusionats d’actuar a Vilafranca per Tots Sants, i van mostrar que venien amb ganes de fer un bon paper. El 5 de 8 en primer ronda va acabar donant pas a dos castells de 9 folrats, el 4 i el 3 que van arrodonir la seva excel·lent participació a la capital de l’Alt Penedès.<br />Finalment els Castellers de Sants van obrir també la seva participació amb el 5 de 8, i en segona ronda afrontaven el seu repte particular per aquesta actuació. El 3 de 9 amb folre, que finalment els va quedar en carregat. Van tancar amb el 4 de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: