Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní reclama habilitar Can Mas de la Riera per albergar als sense sostre de Sant Sadurní

La proposta es fa per tal que pugui albergar a les persones sense sostre de Sant Sadurní donat que l’espai disposa de dutxes, banys i calefacció. La regidora del PP a Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha recordat que en la passada Comissió de Joventut, la regidora va donar per inaugurada les obres de rehabilitació i adequació de Can Mas de la Riera, essent ara un lloc preparat i amb molt d’espai, però que en l’actualitat no té una ocupació total.

El grup Popular de la capital del cava ha fet aquesta petició mitjançant una iniciativa al plenari municipal donat l’augment dels sense sostre al municipi. En aquest sentit la regidora considera que no es pot donar l’esquena a aquesta situació que afecta a veïns de la Vila que acaben refugiant-se al cementiri, a les barraques de les vinyes o fent nit als carrers.<br />Tanmateix la regidora Popular ha afegit que el fenomen dels sense sostre augmenta cada any en 400 persones a tot Espanya i que en l’informe de Càritas s’alerta que cada vegada les persones sense llar no només són més, donat l’actual situació de crisis econòmica, sinó que cada vegada afecta un ventall més ampli de la població.<br />Finalment Dolors Montserrat proposa que es coordini juntament amb Càritas, Sant Sadurní i Vilafranca, les necessitats de cobertura d’aquests sense sostre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: