Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP proposa que l’1% cultural de la C-15 recaigui en l’Alt Penedès

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, li ha demanat al director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, que l’1% cultural de les obres de millora de la C-15 reverteixi a la nostra comarca per finançar un projecte de recuperació del patrimoni cultural.

Properament, Olivella es reunirà amb el director general de Patrimoni Cultural i el director general de Transports i Mobilitat per concretar aquesta iniciativa.

En la mateixa reunió, Olivella i Font han acordat crear un grup de treball per analitzar la reorganització i racionalització del transport públic escolar per carretera.

El president del Consell Comarcal també ha demanat que es construeixi un camí asfaltat paral·lel a la C-15 entre Vilafranca i Canyelles perquè hi puguin passar els vehicles agrícoles o les bicicletes, donat que les obres d’ampliació no han inclòs vials de servei en aquest tram. Des de la Direcció General estudiaran la proposta per veure si és viable fer aquest carril en el futur.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: