Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Curs sobre la Unió Europea

La cinquena edició del curs sobre la Unió Europea a Vilafranca es dedica a "La nova estratègia Europa 2020, reptes per superar la crisi actual".

Vilafranca acollirà la cinquena edició del curs sobre la Unió Europea, que el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza per al proper mes de novembre. Amb el curs Europa a Vilafranca s’ofereix als ciutadans unes jornades formatives i informatives sobre la Unió Europea. La present edició tindrà lloc els dimarts 8, 15, 22 i 29 de novembre a l’Institut Milà i Fontanals, de dos quarts de vuit del vespre a les nou de la nit. El curs d’enguany estarà dedicat a La nova estratègia Europa 2020, reptes per superar la crisi actual. Cadascuna de les sessions analitzarà i aprofundirà en l’estratègia econòmica Europa 2020, dissenyada per la Comissió, des de perspectives diferents mitjançant els coneixements de professionals i experts de l’àmbit europeu. El curs, que s’adreça a la població en general, és una iniciativa que l’Ajuntament de Vilafranca va emprendre l’any 2006 amb la finalitat de proporcionar formació i informació d’interès general sobre la Unió Europea a Vilafranca del Penedès. Per a més informació i inscripcions podeu trucar per telèfon al 938 180 137. La data límit per inscriure’s al curs serà avui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: