Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha estat designada candidata oficial a la Capital de la Cultura Catalana 2015

L’Organització Capital de la Cultura Catalana ha comunicat a l’Ajuntament de Vilafranca que s’ha acceptat la seva candidatura per esdevenir Capital de la Cultura Catalana l’any 2015, donat que compleix els requisits exigits per a l’organització.

<p />

El període presentació de candidatures a la capitalitat 2015 finalitza el 31 d’octubre. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi, ha manifestat la seva satisfacció per aquesta designació, i ha recordat que ara toca continuar treballant per assolir la nominació. Gusi considera que hi ha bones opcions per que el projecte arribi a bon port.

L’adhesió a la candidatura vilafranquina s’ha prorrogat fins a finals d’any. Vilafranca 2015 té una gran acceptació i adhesions. Ben aviat se superaran les dues-centes adhesions de suport a la candidatura de la ciutat a ser Capital de la Cultura Catalana 2015. Tots els partits polítics presents a l’Ajuntament de Vilafranca, ajuntaments de la comarca, entitats i associacions vilafranquines i comarcals, institucions, empreses, artistes i professionals formen part del col.lectiu que expressa el seu suport a la candidatura vilafranquina.

<br />Així mateix Gusi ha avançat que s’ha demanat a les ciutats agermanades amb la vila que s’adhereixin a la proposta, i també es vol obrir la possibilitat a les altres vilafranques dels països catalans que puguin fer activitats conjuntes en cas de Vilafranca del Penedès sigui capital cultural

Per manifestar l’adhesió a Vilafranca 2015 no cal un document de suport específic, cada entitat pot expressar-lo per escrit com cregui convenient, però s’han de fer arribar al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Informació i models de documents estan a disposició a la web de l’Ajuntament de Vilafranca (<a href="http://www.vilafranca.cat">http://www.vilafranca.cat</a>).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: