Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pla d’Acció d’Energia Sostenible a Olèrdola

En sessió celebrada dilluns passat, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat per unanimitat l’adhesió del municipi al "Pacte d’Alcaldes", que comporta adoptar el compromís de reduir a Olèrdola les emissions de CO2 en més del 20% per al 2020.

L’Ajuntament es compromet a elaborar un Pla d’Acció d’Energia Sostenible, amb el finançament de la Diputació, que inclourà propostes per a assolir els objectius plantejats.

Per unanimitat el ple va aprovar la suspensió de llicències a Viladellops com a conseqüència de l’inici de la modificació puntual del POUM en aquest nucli.

Un altre dels acords presos, en aquest cas amb el vot en contra de CiU, va ser una modificació de pressupost per un valor de 73.000 euros, dels quals 57.000 es financen aplicant romanent de tresoreria. Entre les partides hi ha suplements per a cobrir substitucions de personal a les llars d’infants, completar la portada d’aigua d’ATLL o bé assumir pagaments de la zona d’equipaments de Daltmar.

En el ple també s’ha anunciat que a partir de la setmana que ve entraran en funcionament nous horaris als consultoris mèdics del municipi. Una de les notes destacades és que es recupera el servei mèdic al consultori de Sant Miquel, després de no prestar-se aquest estiu.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: