Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mª del Mar Bonet i Manel Camp en concert

Aquest divendres s’inicia la temporada musical a l’Auditori de Vilafranca amb Maria del Mar Bonet i Manel Camp amb l’espectacle Blaus de l’ànima. 

Fa poc més de 20 anys la Maria del Mar Bonet i en Manel Camp estrenaven, en una exitosa tanda de recitals al Teatre Lliure de Gràcia, a Barcelona, un recull de cançons que culminarien amb l’edició l’any 1989 del celebrat treball discogràfic Ben a Prop.  Per commemorar l’efemèride, tots dos artistes s’han retrobat a l’estudi d’enregistrament per celebrar-ho, fent de nou aquell repertori i afegint totes les noves cançons que han fet darrerament i que han interpretat junts als escenaris. Blaus de l’anima: més de 20 anys ben a prop és el títol d’aquest aniversari que enllaça passat i present, que consolida la complicitat artística del duet i que torna després de dues dècades per compartir-ho amb el públic dels teatres i auditoris del país.   El concert a l’Auditori de Vilafranca té lloc demà a les 9 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: