Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Cambra de Vilafranca celebra la tercera edició dels Premis Penedesencs

La finalitat perseguida amb aquest projecte és reconèixer l’actitut emprenedora, l’esforç i la dedicació d’un Jove d’entre 18 i 40 anys, una Entitat o Empresa i un Personatge rellevant de la comarca del Penedès que, amb les seves trajectòries, hagin destacat personal o professionalment, podent ser considerats models a seguir.

Tothom pot presentar candidatura pròpia o externa fins el 28 d’octubre, emplenant el formulari de la pàgina <a href="http://www.jcivilafranca.org">www.jcivilafranca.org</a> , en l’apartat Premis Penedesencs, o bé, enviant un email a <a href="mailto:"></a> La Nit dels Premis Penedesencs,  comptarà amb la presencia de Didac Lee, Conseller delegat d’Inspirit i Membre de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona, que farà una xerrada d’emprenedoria. Per concloure l’acte celebraran el 10è aniversari de la refundació de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca. L’acte tindrà lloc el proper 11 de novembre a dos quarts de nou del vespre  a la Torre del Gall de Sant Cugat Sesgarrigues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: