Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Guia Peñín destaca el salt qualitatiu dels vins de la DO Penedès

La setmana passada van tenir lloc, al Palau de Congressos de Madrid, dues jornades per presentar els millors vins d’Espanya segons la guia del crític de vins José Peñín.<br />

De la Denominació d’Origen Penedès, Peñín en van destacar el salt qualitatiu que han fet els seus vins en els últims anys i com a mostra d’això  va seleccionar 6 cellers i 9 vins, convertint-la en la Denominació d’Origen catalana amb més representació. <br />Els cellers escollits van ser Albet i Noya, Celler Pardas, Gramona, Josep M. Raventós i Blanc, Juvé y Camps i Parés Baltà. Esquerra torna a defensar la vegueria Penedès al Parlament i denuncia que el Govern la té aturada<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: