Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cursa Solidària País del Cava cobreix les expectatives. Reuneix 2.000 persones, i recull més de 13.000 per la Marató de TV3

La cursa d’aquest any ha batut, una vegada més, el rècord de participants amb 2.000 persones inscrites, convertint-se en la iniciativa d’aquest tipus més multitudinària celebrada mai a la comarca de l’Alt Penedès.

<p />

A banda del rècord de participants, en aquesta cinquena edició també s’ha superat amb escreix la recaptació en benefici de la Marató de TV3 que ha arribat als 13.600 €. El taló amb la recaptació es lliurava el mateix diumenge als representants de la Fundació de la Marató de TV3, una activitat solidària que aquest any estarà dedicada a la regeneració i trasplantaments d’òrgans i teixits. <br />La V Cursa Solidària l’han organitzat un any més la Confraria del Cava i Octagon Esedos, amb el patrocini de Caixa Penedès, amb l’objectiu d’apropar la cultura del cava a la ciutadania i alhora col·laborar amb una causa solidària.<br />Els primers en recórrer els 13 km entre Vilafranca i Sant Sadurní han estat el corredor Dani Serra Torres (44’04"), en la categoria masculina, i l’atleta Maria del Carme Paredes (51’08"), en la categoria femenina, els quals han rebut com a premi el seu pes en cava, a més del trofeu corresponent. <br />Una de les novetats de la cursa d’enguany han estat els guardons que s’han donat pels participants que han fet la cursa disfressats. Els premiats han estat el primer i el segon que han passat per la meta volant instal·lada a Avinyonet del Penedès.

En la categoria femenina han estat Elisenda Vidal i Blanca Rovira, i en la categoria masculina Joaquim Mata i Miquel Àngel Salt. Els guanyadors han rebut com a premi un val per un àpat per a dues persones al restaurant La Garrofa. <br />Tots els participants a la iniciativa han rebut com a obsequi una copa de cava i un tall de coca, i els més petits una ampolla de cava de xocolata, gentilesa de Xocolates Simón Coll.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: