Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cantanta Nina protagonitza un concert de musicals

Nina i l’Orquestra de Cadaqués es presenten aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

Aquest diumenge a les 7 de la tarda continua la temporada musical a l’Auditori de Vilafranca amb Nina i l’Orquestra de Cadaqués amb el concert De Brodway al Paral·lel.  Un viatge per la història dels musicals.  L’Orquestra de Cadaqués va néixer l’any 1988 en el marc del Festival de Cadaqués. Formada per una selecció de músics de tot Europa es reuneix periòdicament per tal d’oferir en els principals cicles i festivals uns programes que es caracteritzen per l’afany d’harmonitzar les obres més conegudes del repertori simfònic amb d’altres renovadores, recuperar obres importants del patrimoni musical històric i estrenes de creadors contemporanis. El concert De Brodway al Paral·lel és un recorregut per la història del gènere dels musicals, il·lustrats amb els temes més coneguts dels autors de referència, de la mà de l’Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués que en aquesta ocasió ha convidat a Nina, una de les cantants més reconegudes i una gran coneixedora d’aquest estil, que estarà acompanyada d’Albert Muntanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: