Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Guardó de la Cambra per una empresa del Penedès

L’empresa Metalúrgica del Penedès ha estat guardonada en el Dia de la Cambra, celebrat a la Casa Llotja de Mar. 

La Cambra de Comerç de Barcelona ha lliurat un reconeixement a les empreses que aquest any celebren aniversaris especials. Es tracta d’un centenar d’empreses que han complert 50, 75, 100 o fins i tot 250 anys. Entre aquestes hi havia l’empresa vilafranquina Metalúrgica del Penedès, que actualment està ubicada a Pacs del Penedès, i que compleix els 50 anys. La cerimònia va tenir lloc dimecres a la Llotja de Mar de Barcelona, i va comptar amb la presència del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i també del secretari general d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Enric Colet, que en els seus discursos, van felicitar els empresaris per mantenir en marxa els seus negocis després de tants anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: