Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Espectacle de Farasha al Forat del pany

<br />Aquest divendres es farà una Mostra de danses d’arreu d’orient al Forat del Pany a càrrec de la Companyia de dansa oriental i creativa FARASHA.

La mostra servirà de cloenda de l’exposició fotogràfica "Farasha, 5 anys dansant" i tindrà lloc divendres a dos quarts d’una de la nit. Farasha va neixèr el 2005 a Vilafranca amb el propòsit de donar a conèixer i apropar a tots els públics la Dansa Oriental, allunyar la visió purament de seducció que se li ha atribuït a aquesta dansa i mostrar la seva vessant més artística. La companyia ofereix espectacles de gran i petit format on s’hi poden trobar diferents estils de dansa oriental i elements d’altres disciplines fruit de l’experiència i la creativitat de les seves ballarines. També organitzen tallers monogràfics tant de dansa oriental com d’altres disciplines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: