Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els viticultors de la DO Cava mantenen les reivindicacions

170 viticultors afectats per la limitació de rendiment de les vinyes que ha impulsat el Consell Regulador del Cava aquesta verema ha decidit mantenir les principals reivindicacions. <br />

Reunits en assemblea, a Can Cartró, també han acordat l’establiment d’un calendari de reunions arreu del Penedès per explicar més detalladament les actuacions realitzades i les que puguin emprendre més endavant.

Les reivindicacions actuals inclouen una moratòria de la normativa que fixa el rendiment màxim per campanya, el tancament del registre de vinyes a tota la Regió del Cava, una revisió i actualització del reglament del Consell Regulador, la convocatòria d’eleccions i que es solucioni la coexistència de les DO’s Penedès i Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: