Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen fer el 3 de 10 per la diada de Tots Sants

<div />Els de la camisa verda preparen aquesta diada com una gran festa de la colla per dos motius: és l’última de la temporada, i també l’última oportunitat per a l’actual president Miquel Ferret, i el cap de colla David Miret.

</div>
<div>Per això els Castellers volen intentar carregar, i si pot ser també descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles, un castell que mai han aconseguit completar. El cap de colla, David Miret, ha explicat que ja hi estan treballant, i que l’objectiu és potenciar el peu i personificar-lo. Per això ja treballen amb una llista de més de 400 persones per poder triar als millors.</div>
<div></div>
<div>La colla vilafranquina ha provat gairebé 30 vegades aquest castell, però només l’ha aconseguit carregar en 6 ocasions. Per això Miret, creu que després de l’evolució de les darreres diades, per Tots Sants és el millor moment per tornar-ho a intentar. I sobretot dóna molta importància als assaigs previs que es faran divendres d’aquesta setmana, i dimecres i divendres de la que ve, per treballar els aspectes que més han fallat fins ara en el 3de10.</div>
<div></div>
<div>A banda d’aquesta construcció, els Castellers de Vilafranca també volen intentar la torre de 9 sense manilles mentre que la tercera ronda encara està per decidir. A plaça també hi haurà els Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró, i els Xiquets de Tarragona. El cap de pinyes dels Capgrossos Roger Bellavista va anunciar que volen dur com a mínim 2 castells de 9, mentre que el cap de colla dels de Tarragona assegurava que provaran de fer com a mínim 1 castell de 9 i el 5 de 8.</div>
<div>L’actuació coincideix amb el 25è aniversari de la Diada de Tots Sants, que es situa 3a pel que fa al nombre de castells de Gamma Extra després de Sant Fèlix i el Concurs de Tarragona.</div>
<div></div>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: