Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC vol uns pressupostos que assegurin la cohesió social i creïn treball

El grup municipal socialista ha presentat les seves propostes per consensuar els pressupostos de l’ajuntament de Vilafranca pel 2012. <br />

Conscients que hi ha menys ingressos, aposten per prioritzar aquelles partides que assegurin la cohesió social, és a dir educació, serveis socials i suport a les entitats que fan una tasca d’inclusió social.

El portaveu del grup municipal socialista, Francisco Romero, també parla d’una aposta decidida per tirar endavant projectes de ciutat que ajudin a crear nous llocs de treball.

A banda del projecte de nova residència pública i el centre de dia amb pisos tutelats, el PSC també proposa traslladar l’Escola d’Art Arsenal a l’edifici de l’antic hospital, desenvolupar la Llei de Barris a l’Espirall i consensuar el model de la nova zona comercial de La Girada.

En matèria de serveis volen uns pressupostos que potenciïn els Programes de Transició al Treball, garantir que cap col·lectiu quedi exclòs dels serveis socials, facilitats per a la posta en marxa d’empreses d’economia social o rehabilitar el carrer Sant Pere i el mercat de La Pelegrina.

Quant a les ordenances fiscals, Francisco Romero pensa que hi haurà acord amb l’equip de govern si aquesta setmana intensifiquen el diàleg.

Com a mostra de l’entesa inicial, Romero explica que negocien no traslladar a les famílies les retallades a les llars d’infants.

Les propostes dels socialistes per als pressupostos de l’any vinent a l’ajuntament de Vilafranca tenen com a marc de treball els quatre anys del mandat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: