Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes al Centre d’Interpretació del Cava per mostrar la 1a fase de la museologia

Amb la primera fase de la museologia completada, el nou equipament cultural i turístic de Sant Sadurní ubicat a la Fassina de Can Guineu s’està posant a punt per a la seva obertura al públic que tindrà lloc coincidint amb el Cavatast.  <br />

Abans, però, l’equip de govern ha decidit organitzar dues jornades de portes obertes, el dies 24 i 25 de setembre, de caràcter gratuït, pensades especialment per als sadurninencs però obertes a tothom. El regidor de Comerç i Turisme, Jep Bargalló, diu que després de mesos en obres, calia mostrar-ne el resultat als veïns

Prèvia reserva a l’Oficina de Turisme, el cap de setmana vinent, de 10 del matí a 3 de la tarda, es faran grups de 50 persones per visitar el CIC durant mitja hora. La reserva es pot fer a través del telèfon 93 891 31 88 o a l’adreça electrònica .

Durant el Cavatast, els dies 8 i 9 d’octubre, el Centre d’Interpretació del Cava obrirà al públic de 11 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda, pagant entrada. Durant aquests dos dies també es faran grups de 50 visitants cada 30 minuts. Posteriorment a la celebració del Cavatast, el Centre d’Interpretació del Cava obrirà en el mateix horari que l’Oficina de Turisme.

Abans del maig de 2012 ha d’estar llesta la segona fase de la museologia del Centre d’Interpretació del Cava, que compta amb una nova subvenció de 450.000€ del Ministeri de Cultura, i aquests mesos seran una etapa de rodatge que permetrà identificar el perfil de visitant més interessat en l’oferta del CIC i planificar la promoció del nou museu.

La segona fase contempla unes adequacions finals de l’edifici de la Fassina i enllestir la museologia de la part de la baixada al Celler Gran i de la zona de la cava.<br />El regidor Turisme està convençut que el Centre d’Interpretació del Cava exercirà de pol de revitalització enoturística i comercial de Sant Sadurní.

Segons Bargalló "al darrera del Centre d’Interpretació del Cava hi ha un pla estratègic per situar Sant Sadurní al centre de les rutes enoturístiques del Penedès". El nou equipament també s’haurà d’integrar a la xarxa de museus de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: