Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mares i nadons estrenyen el vincle emocional

La música afavoreix el desenvolupament físic, cognitiu, emocional i també l’autoestima i la socialització dels infants. Amb aquesta premissa, els grups de suport a la lactància de l’Alt Penedès van organitzar, dissabte, un taller de música per a mares i nadons dins els actes de la Setmana Mundial de la Lactància Materna. <br />

La sitgetana Marta Carbonell es va encarregar de conduir-lo amb la complicitat de les mares i dels dos pares participants, tots molt amb moltes ganes.

Amb els nadons a terra o a coll, ajudats per mocadors de colors i per diferents instruments, van treballar la capacitat d’atenció, l’expressió dels sentiments, l’equilibri o la socialització dels més menuts. I és que Carbonell és una ferma defensora de les bondats de la música com ens explicava.

Els actes de la Setmana Mundial de la Lactància Materna continuen aquest dimecres amb un taller de rehabilitació del sòl pèlvic, a les 6 de la tarda, a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: