Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lexu’s toca dissabte a favor de l’escola Estel

El grup català de pop-rock targarí Lexu’s reapareix per una bona causa. Tot i haver finalitzat la seva gira "La vida perfecta", aquest dissabte oferirà un concert solidari a Sant Pere de Riudebitlles per donar suport al projecte educatiu de l’Escola Estel. <br />

El preu de l’entrada serà de 6 euros i tots els beneficis aniran destinats a ajudar aquesta escola infantil, ja que el grup ha renunciat totalment al seu caixet. Les entrades es podran adquirir el mateix dissabte.

El concert, que serà elèctric, es farà al pati del Mossèn de Sant Pere de Riudebitlles a les 10 de la nit.

L’Escola Estel, pionera en l’ensenyament en català amb més de 44 anys d’història, és un centre privat, català, laic i no concertat. El centre, que està constituït com una cooperativa de pares, mares i mestres, imparteix classes d’educació activa des dels 0 fins als 12 anys.

El cantautor riudebitllenc Cesk Freixas també va tocar de forma altruista en benefici de l’escola Estel.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: