Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La militància d’ERC a la comarca dóna un ampli suport a la candidatura d’Alfred Bosch en les primàries del partit

Esquerra Republicana de Catalunya ha estat celebrant aquests dies un procés de primàries per escollir el seu candidat de cara a les eleccions del mes de novembre a l’estat espanyol.

Aquest cap de setmana la militància de l’Alt Penedès estava cridada a pronunciar-se sobre els dos candidats. D’una banda Joan Ridao i de l’altra Alfred Bosch.<br />Des de la direcció d’ERC a la comarca es valora molt positivament la jornada, i Lluïsa Llop regidora d’ERC a Gelida i presidenta de la jornada de primàries a la comarca, considerava que havia estat un reforç de la unitat interna del partit i de la seva projecció davant de la ciutadania.<br />A nivell de participació, aquesta ha rondat el 50% dels militants, amb un suport majoritari, de més del 80% dels vots per Alfred Bosch.

En concret estaven cridats a participar en les primàries 117 persones, de les quals 56 van anar a votar i 45 van donar el seu suport a Alfred Bosch. Llop considera que és la participació esperada.<br />Amb aquest procés de primàries, Llop explica que es tanca un temps marcat per les lluites internes dins del partit.

El local d’ERC a Vilafranca va estar obert al llarg de dissabte per tal d’acollir aquesta jornada de primàries, que també va servir per refermar el suport a Oriol Junqueres com a president d’ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: