Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC es renova a Sant Sadurní

El passat dimecres 7 de setembre es va refundar la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Sadurní, que encapçala David Martínez, juntament amb la regidora de la JNC a l’ajuntament, Laura Salvador, i mitja dotzena de militants més.

El conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, va apadrinar l’acte en què també hi van assistir el president de la JNC, Gerard Figueras, i la portaveu de CiU al consistori sadurninenc, Maria Rosell. El cap local de la JNC, David Martínez, va definir l’acte com a "fet important pel poble" i el col·lectiu com a "valors, conviccions i persones", abans d’acabar prometent "compromís ple cap a Sant Sadurní d’Anoia, ajuda estreta a CiU i coherència en les paraules i fets que les acompanyin".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: