Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa de la Fil·loxera estrena pàgina web

 L’Associació també ha creat una compta de twitter i una pàgina al Facebook.

Coincidint amb el 30è aniversari, la Festa de la Fil·loxera ha renovat la seva pàgina web, <a href="http://www.fil-loxera.com">www.fil-loxera.com</a> . Aquesta nova pàgina, dissenyada per l’empresa sadurninenca Global Image,  aposta pel material gràfic i per una comunicació més eficaç amb els prop de mil socis que la Festa  té a dia d’avui. Una altra de les novetat amb el que està treballant l’Associació és la botiga virtual de la Festa, a partir de l’octubre, que estarà operativa durant tot l’any. Des d’aquesta pàgina web tothom que ho desitgi també es podrà fer soci de l’Associació de forma automàtica i, inscriure’s al ‘newsletter’ d’aquesta entitat sadurninenca. Aprofitant la millora comunicativa que suposarà la nova pàgina web, la Festa de la Fil·loxera ha creat una compta de twitter i una pàgina al Facebook. El nom d’usuari del twitter és @festafiloxera i, el de la pàgina del Facebook, ‘Associació Festa de la Fil·loxera’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: