Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 12ena edició de la Pedalada Verda ha tingut menys participants

Tot i baixar la participació la Pedalada va oferir una animada volta per Vilafranca en bicicleta.

Aquest dissabte els Castellers de Vilafranca  organitzaven la dotzena edició de la tradicional Pedalada Verda. La sortida es feia a la rambla de Sant Francesc a les 5 de la tarda i la comitiva ciclista recorria diversos carrers de la vila, passant per tots els barris, fins arribar altra vegada a la rambla de Sant Francesc.  Normalment la pedalada es feia el cap de setmana de la Mercè, però en aquesta ocasió s’ha avançat una setmana. El recorregut era el mateix dels darrers anys i la novetat d’aquest edició era que tots els participants que anessin vestits amb una samarreta o un altre motiu de color verd, entraven en el sorteig  d’una bicicleta i de diversos regals. El fet del canvi de data i la coincidència d’altres activitats a la mateixa hora a Vilafranca poden haver provocat que aquest any la participació fos inferior a la de l’any passat. En aquesta ocasió hi van participar al voltant d’unes 300 persones. La bicicletada es fa amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i com ja és habitual, aquesta iniciativa castellera, esportiva i sostenible s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2011 amb el lema "Estalvia Combustible, Regala Aire Net".

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: