Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornades del Patrimoni a Gelida

En els actes previstos per a les Jornades Europees del Patrimoni al municipi de Gelida aquest diumenge es realitzarà una visita a la masia de Can Pasqual.

La visita inclou un concert a càrrec del cantautor Paton Soler, una visita al jardí de la casa, i a l’exposició La vida rural i les masies. Cal dir que s’ha programat una nova data per visitar la masia de Can Pasqual, a més a més del diumenge. El motiu és que ha trucat una gran quantitat de gent i que aviat estava l’aforament ple. Per tant el dia 1 d’octubre a les 12 del migdia es farà una visita als jardins de la casa i a l’exposició La vida rural i les masies a Gelida. El que no es repetirà serà el concert. La gent que vulgui assistir ha de contactar amb el Centre d’Interpretació del Castell al telèfon 93 779 01 46 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: